HYRJE

Akademia Ndërkombëtare për Siguri – është formuar në vitin 2005 në bashkëpunim me Akademinë Ndërkombëtare për Siguri – Izrael.
Themelues dhe Instruktor kryesorë Ilija Iliev
Akademia Ndërkombëtare për Siguri është qendër stërvitore praktike
Akademia Ndërkombëtare për Siguri është organizatë proaktive e cila kujdeset dhe ndërmerr masa efektive dhe strategjike për siguri
Organizata jonë ka përvojë shumëvjeçare në mbrojtje kundër dhunës dhe operacioneve terroriste

QËLLIMI YNË

  • Parandalimi, intervenimi dhe mposhtja e krimit të dhunshëm dhe terrorizmit që janë të përhapur gjithkund në botë.
  • Mësimi i metodologjisë së stilit Izraelit për mbrojtje dhe siguri si dhe shpërndarjen e përvojës praktike Izraelite gjithkund në botë me shtetet mike.

Përsosje operative të studentëve për kryerje të detyrave të tyre në situata të vështira dhe nga skenarë të sulmit të pa pritur.