А.С.-Војник

Бев прилично изненаден колку добро беше опремен курсот со оружје и опрема. Бев импресиониран од интензитетот на обуката со секој од учесниците кои беа вклучени на курсот. Се здобив со многу повеќе информации од било кои воени курсеви кои ги имам поминато.