И.М.-Полицаец

За време на мојата полициска кариера учествував на многу курсеви, но без да се двоумам ова беше најдобриот курс на кој сум учествувал. Вредноста на знаењето кое го добив беше огромна, Одличен инструктор, очигледно најдобар во неговото поле на делување. Немам негативни коментари за курсот освен комплименти за Илија и неговиот вистиски професионализам. Ќе се вратам.