М.Т.-Директор на Служба за Обезбедување

Бевме толку многу ангажирани што времето ни помина неверојатно брзо. Научив толку многу, што мислам дека никаде на друго место не би можел да добијам толку професионален тренинг со толку многу работи. Курсот е повеќе од одличен.