О.Н.-Телохранител

Многу корисен курс. Секој кој што верува дека е добро истрениран за Цлосе Протецтион ќе биде пријатно изненаден. Сум присуствувал и на други курсеви и можам да кажам дека овде инструкторот е сосема поинаков. Знаењето и вештините што ги научив за Тајно пратење и набљудување се несомнено единствените работи со кои ќе останам жив. Благодарам.