Р.Т.-Официр за Заштита

Бевме добро ангажирани што го направи курсот повеќе интересен и работата на терен го направи поразличен. Тоа те тера да сватиш дека тука има да се научи многу повеќе отколку од книга. Интересен и едукативен курс.